Bilete Universitatea de rasete - 15 dec '22, ora 19:00 - ARCUB

Universitatea de rasete

ARCUB, București

joi, 15 decembrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În Japonia anului 1940, un tânăr dramaturg de comedie se prezintă la biroul cenzorului pentru a i se aproba cel mai nou text. Fără această aprobare, premiera teatrului este în pericol, așa că toți actorii o așteaptă cu sufletul la gură.
Presiunea de pe umerii dramaturgului este imensă, prin urmare acesta este hotărât să facă tot ce este nevoie pentru a obține răspunsul dorit. 
Întâlnirea dintre cenzor și dramaturg începe foarte dur, cenzorul fiind un adevărat dușman al comediei și al râsetelor. De la o zi la alta, pasiunea, creativitatea și umorul dramaturgului câștigă teren și dărâmă zidul dintre cei doi, aceștia sfârșind prin a lupta cot la cot în numele teatrului și al comediei de calitate. 
Spectacolul reprezintă întâlnirea a doi mari actori din generații diferite, binecunoscutul Răzvan Vasilescu și Alexandru Voicu, un tânăr actor care a reușit deja să se afirme într-un timp foarte scurt. 
 
“Universitatea de râsete” este o comedie inteligentă, plină de suspans și răsturnări surprinzătoare de situație. Relația dintre cei doi atinge de-a lungul spectacolului culmi neașteptate care promit să amuze dar și să emoționeze publicul până la lacrimi.