Bilete Stand Up Comedy cu Alex Mocanu, Drăcea, Mădălin Cîrje si George Dumitru - 10 dec '22 - Sala Gloria

Stand Up Comedy cu Alex Mocanu, Drăcea, Mădălin Cîrje si George Dumitru

Sala Gloria , București

sâmbătă, 10 decembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Știi ce nu a refuzat niciodată nimeni? Să râdă la o glumă bună!
Ești nerâs sau nerâsă? Hai pe 10 Decembrie, la fostul cinematograf Gloria, la un super show de stand-up comedy cu 4 dintre cei mai în formă comedianți ai momentului:

Alex Mocanu e unul dintre headlinerii de la Club 99, de 2 ori invitat special la iUmor, cu 5 apariții pe scena Sălii Palatului și 3 special-uri de stand-up pe youtube. Născut și crescut în Titan, Mocanu ne vorbește despre sărăcie, homofobie și ne spune de ce și-ar da viața pentru soția lui.

Drăcea face matinalul de la PRO FM, e host-ul show-ului online “Window shopping”, de pe PORC TV și e unul dintre cei mai de succes comedianți de la noi. A început la Club 99 și a ajuns până pe scena Sălii Palatului, moment care a avut super succes și pe youtube. De la Drăcea o să afli ce îl deranjează cel mai mult la corpul lui și cât de greu a trecut peste pandemie.

Mădălin Cîrje, noul host de la Roast Battle, acum cu Micutzu, Adrian Nicolae și Dan Frînculescu în juriu, e unul dintre headlinerii de la The Fool și a impresionat la Stand-up Revolution și la iUmor, unde a oferit gluma sezonului 10.

George Dumitru e câștigătorul primei ediții a concursului de stand-up comedy THE MIC și al sezonului 4 din Roast Battle. A impresionat și în sezonul 2 din Stand-up Revolution și ne așteptăm să fie unul dintre finaliști. E clar că e un câștigător! Dacă nu l-ai văzut niciodată live, acum e momentul!

 

Atentie, limbaj vulgar!

Varsta minima recomandata este +16 ani.