Bilete One man show cu Teo - D-aia vā zic - 27 oct '22, ora 19:00 - Sala Gloria

One man show cu Teo - D-aia vā zic

Sala Gloria , București

joi, 27 octombrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Teo revine la Gloria cu show-ul D-aia va zic, dupa ce reprezentatia din aprilie a fost sold-out. Aproape aceleasi glume, dar mult mai bune. Acelasi show, dar mult mai rafinat si imbunatatit. Ce mai, o alta experienta :)
Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004. 
 
Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand up cat si colaborari cu comedianti de afara. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse si bine documentate. De la natura umana la maruntisurile de zi cu zi, diseca automatismele de comportament, (stereotipiile) intr-un mod in care te face sa razi, dar sa si gandesti. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.