Bilete One man show cu Costel - All Inclusive - 9 oct, ora 19:00 - Sala Gloria

One man show cu Costel - All Inclusive

Sala Gloria , București

duminică, 9 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Costel aduce la Sala Gloria All Inclusive, un show despre orice, despre de toate, despre tot ce se intampla in viata lui si sigur vom regasi si in viata noastra.
Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Cu alte cuvinte, il puteti urmari atat la show-urile de stand up si improvizatie din Club 99 cat si in piese de teatru si filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 saptamani si 2 doua zile” sau “WebSiteStory”.
 
Costel este din Bacau si n-are rost sa aplaudati decat dupa ce ati auzit ca spune asta pe scena. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui. Din 2006, Costel a inceput sa tina si showuri de improvizatie, initial in trupa “Improvizati”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului “Zis si facut” alaturi de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) si Adrian Nicolae.
Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.