Bilete Coloricii suntem noi - 8 oct, ora 11:00 - Sala Gloria

Coloricii suntem noi

Sala Gloria , București

sâmbătă, 8 octombrie, ora 11:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

COLORICII cea mai nouă trupă muzicală pentru copii și părinți sunt pregătiți să vă încânte cu un spectacol muzical plin de veselie și energie – COLORICII SUNTEM NOI.

Fie că i-ați cunoscut sau nu, vă garantăm buna dispoziție, un zâmbet larg pe fețele tuturor și surprize atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

 

 

Personajele: Ritza Marizza Clownița, Ici, Rici și Colorici, Super DJ și Bunicuța sunt pregătite să petreacă alături de voi și să vă spună povestea lor.

 

 

Spectacolul: “Coloricii suntem noi” este o poveste despre 6 personaje haioase, pregatite sa calatoreasca in lumea jocurilor din copilarie. Ritza Marizza, clownița, a plecat de la circ. Ea își dorește foarte mult să-și facă prieteni noi. În călătoria sa se va întâlni cu cele 3 colorice foarte vesele și jucăușe: Ici, Rici, Colorici. Acestea îi propun Ritzei să meargă la o petrecere de copii unde să se distreze împreună. Însă, petrecerea nu poate fi completă făra Super dj. El mereu pregăteste muzica potrivită pentru super petreceri. Din spectacol nu va lipsi Bunicuța cea haioasă ce are la ea cele mai bune sfaturi, dar și jocurile copilăriei din toate timpurile.
Aici g
ăsiți toate cântecelele noastre pentru copii și toate serialele create special pentru voi.
Pân
ă pe 8 octombrie când ne vom vedea la ora 11:00 vă invităm să ascultațși să învățați toate melodiile noastre, la spectacol promitem să le cântăm cu toții.
Îmbr
ățișări COLORATE!